SNO Suksessparty

(Scroll down for summary in English) Gjenåpningsfesten på SNO-flyplassen 10. mai ble en gedigen suksess. 70 avatarer på det meste danset som gale og regionen holdt koken hele tiden, med […]

(Scroll down for summary in English)
Gjenåpningsfesten på SNO-flyplassen 10. mai ble en gedigen suksess. 70 avatarer på det meste danset som gale og regionen holdt koken hele tiden, med unntak av et par bug-kræsj, som man jo er vant til i SL uansett.

Etter flytting og plassering av regioner har flyplassen, som nå ligger helt i sørøst, gjennomgått en større ombygging. En god del gjenstår, men vi følte det var på tide med en fest! Og i samarbeid med Howdy Colter ble det også en lanseringsfest for hans nyeste produkt. Ey Ren tok kontroll på streamen den første timen og DJ Helene fulgte opp med to fulle timer dansbar musikk til stor begeistring blant de mange, mange fremmøtte.

DJ Helene in action

DJ Helene in action

Med så mange avatarer på regionen var det spennende om det nye flyet skulle greie å fly greit inn for landing. Vulture Air’s CJ var testpilot og klarte brasene med glans. ColterCrafts nye Boeing 737-800 landet som planlagt og ble offisielt lansert til stor applaus.

Even Gubben showed up and got into party mode

Even Gubben showed up and got into party mode

The reconstruction party at the SNO airport on May 10 was a real success. With a peak of 70 avatars and the sim performing well (apart from the usual avatar crashes) it was a great event.

After moving and adding regions in Second Norway, the airport has gone through a large reconstruction. A lot still needs to be done, but we felt the time had come for a party! In cooperation with Howdy Colter, this also became a release party for his latest product. Ey Ren streamed music for the first hour before DJ Helene took over for two full hours of dance music which made the crowd shake their pixels good.

Lots of people on the dance floor

Lots of people on the dance floor

With that many avatars on the sim, it was quite exciting to see if the new airplane would make a good landing. Vulture Air’s CJ was the test pilot and did his work well. The new ColterCraft Boeing 737-800 landed as planned and had its official launch to great applause.

Pilot CJ arrives at the party with style

Pilot CJ arrives at the party with style

avatar

Om Ey Ren

Ey Ren (f. 12. juli 2006) har vært medeier og en av lederne i Second Norway siden Second Norway-området ble etablert i oktober 2008. Har er den formelle eieren av regionene. Ey Ren (b. July 12, 2006) has been co-leader and co-owner of Second Norway since the community established their own estate in October 2008. He is the formal estate owner.