God jul!

[Scroll down below snapshot for English version] Nå er det ikke lenge til juleftan og enten er man forberedt eller så kommer den på kjerringa som en stor overraskelse i […]

[Scroll down below snapshot for English version]

Nå er det ikke lenge til juleftan og enten er man forberedt eller så kommer den på kjerringa som en stor overraskelse i år også.  På vegne av Second Norway-administrasjonen benytter jeg med dette anledningen til å ønske god jul.

Mye har skjedd med Second Norway i løpet av året. Vi har nå anledning til å reise til andre deler av SL, det være seg med båt eller fly, og vi har også blitt store nok til å etablere vårt eget veisystem som jeg vet mange setter pris på å bruke.

Samtidig har det også skjedd mye i det virkelige liv for flere av oss som står for driften av SN. Kort oppsummert har det til tider vært et beintøft år, med mye som har påvirket både motivasjon og fremdrift på en del planer. Men alt i alt har det vært gøy å bli en del av Blake Sea og United Sailing Sims med alle mulighetene det har gitt oss.

Second Norway er først og fremst geografi og infrastruktur. Så godt som alle aktivitetene her i SN er drevet på personlig initiativ av beboere og/eller leietagere. Og når jeg blar gjennom 2012-kalenderen vår er det jammen få perioder hvor det ikke har vært arrangert en eller annen aktivitet hver dag!  Takk til alle dem som i Second Norway har funnet et sted der de kan lage seg et Annet Liv de trives med! Og til de andre vil jeg si – lykke til. Og god jul.

God jul fra Mia, SlaYeR, Ey og Tor

God jul fra Mia, SlaYeR, Ey og Tor!

The big days of the season are soon here, ready or not! On behalf of the Second Norway estate management, I hereby wish a god jul as we say it in Norway.

A lot has happened to Second Norway this year. We can now travel directly to other parts of SL, be it by boat or plane, and we have grown to a size making it possible to establish our own road system which I know is to the appreciation of many people.

But at the same time, a lot has happened in RL for some of us who are running SN. In short, this has been a tough year at times, with a lot of things influencing both motivation and progress to some of our plans. All in all, though, it has been fun to become a part of Blake Sea and the United Sailing Sims with all the possibilities this has brought along.

Second Norway is first and foremost geography and infrastructure. Almost all of the activities in SN come from the personal initiative of residents and/or tenants. And when I browse through our 2012 calendar, there are few periods where there hasn’t been at least one activity every day! A big thank you to all those who in Second Norway have found a place to create a Second Life they enjoy! To the others I will just say – good luck. And best wishes for the yuletide.

avatar

Om Ey Ren

Ey Ren (f. 12. juli 2006) har vært medeier og en av lederne i Second Norway siden Second Norway-området ble etablert i oktober 2008. Har er den formelle eieren av regionene. Ey Ren (b. July 12, 2006) has been co-leader and co-owner of Second Norway since the community established their own estate in October 2008. He is the formal estate owner.